Porc Gong-Bao

Ingrediente:

  • pulpa porc,
  • morcov,
  • pasta ardei iute,
  • sos soia,
  • supa de legume,
  • sare,
  • zahar,
  • alune,
  • amidon,
  • castraveti,
  • ulei floarea soarelui,
  • ceapa verde,
  • piper alb.

Mod de preparare:

Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari.Sosul: pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se leaga cu amidon dizolvat in apa, dupa care se adauga cuburile de castraveti.

Mod de servire:

Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez gratinat.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.