HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Ardei umpluti cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 10 ardei):

  • 400 g carne,
  • 2 linguri orez,
  • 1 felie piine alba,
  • 2 cepe,
  • 5-6 rosii,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 legatura marar,
  • 1 lingura grasime,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se aleg ardeii potrivit de mari, se taie un capacel in jurul coditei si se scoate codita. Se curata de seminte, se spala ardeii si se lasa cu gura in jos intr-un vas sa se scurga apa. Se prepara umplutura. Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa inabusita in putina grasime si piine alba inmuiata in apa sau lapte si bine stoarsa. Se adauga orezul ales si spalat, verdeata tocata marunt, sare, piper, 4-5 lingurite de apa rece si citeva bucatele mici de rosii. Se amesteca toate bine. Se umplu ardeii si se asaza intr-o cratita mai mare pe un singur rind cu gura la margine ca sa nu iasa umplutura. Se pune grasime si se lasa sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc si pe cealalta parte. Cind sint gata se toarna deasupra lor apa clocotita, cit sa-i acopere, precum si rosii fierte si strecurate. Se presara un virf de cutit de zahar se pune capacul si se lasa mincarea sa fiarba. Cind ardeii sint aproape gata se dau la cuptor 20-30 minute, sa se rumeneasca.

Servire:

Se servesc cu smintina.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos de oua cu unt (pentru peste rasol)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.