Tortelini cu ciuperci

Share Button

Ingrediente:

  • 250 gr tortelini cu ciuperci.

Ptr sos:

  • 200 gr smantana,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1 galbenus ou,
  • 3 linguri cascaval.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Tortelini se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 20 min, apoi se scurg si se amesteca cu sosul format din smantana, faina, uleiul, galbenusul de ou, sarea si piperul. Se adauga cascavalul ras si se introduce preparatul la cuptor ptr granitare timp de 10 min.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.