Ingrediente:
- 250 gr tortelini cu ciuperci.
Ptr sos:
- 200 gr smantana,
- 1 lingura faina,
- 1 lingura ulei,
- sare,
- piper,
- 1 galbenus ou,
- 3 linguri cascaval.
Mod de preparare:
Tortelini se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 20 min, apoi se scurg si se amesteca cu sosul format din smantana, faina, uleiul, galbenusul de ou, sarea si piperul. Se adauga cascavalul ras si se introduce preparatul la cuptor ptr granitare timp de 10 min.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
Comentarii recente