Salata cu cascaval, salam si sunca

Share Button

Timp de preparare: cca 2+1/2 ora.
Timp de odihna: cca 2 ore
Cca 520 kcal/portie.
Se serveste cu paine cu seminte de floarea soarelui.

Ingrediente:

  • 2 morcovi,
  • sare,
  • 500 g cascaval,
  • 200 g sunca fiarta taiata felii,
  • 100 g salam, in felii subtiri,
  • 2 l.s. otet,
  • 4 l.s. ulei,
  • piper negru macinat,
  • 1 salata mare verde,
  • 2 oua fierte tari.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in lungime si se orneaza salata cu ele.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.