Varza cu carne

Ingrediente:

  • varza (1 kg),
  • supa (1 1/4 l),
  • cepe (4),
  • mere (4),
  • costita afumata (200 g),
  • untura (150 g),
  • carne de vaca (800 g),
  • carnati afumati (4),
  • sare,
  • piper,
  • faina (1 lingura).

Mod de preparare:

Varza se taie felii groase de cca 2 cm si se sareaza. Se pun intr-o cratita si se acopera cu supa (sau apa calda). Se lasa totul sa fiarba pe foc mic. Intr-o tigaie cu untura se pun cepele taiate pestisori, merele curatate si taiate in cubulete, costita taiata in fisii subtiri. Totul se prajeste putin, se aduaga faina, iar dupa ce si faina s-a aurit, se toarna un pahar de supa. Dupa ce a dat citeva clocote, se toarna aceasta compozitie peste varza. Carnea se taie in bucati, care se prajesc usor in untura de asemenea si cirnaciorii afumati si apoi se toarna peste varza.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.