The Human Body corpuri umane disecate la Muzeul Antipa

consultanta Dan Bradu
  • Data inceput: 22 Martie 2013
  • Data final: 04 August 2013
  • Locatie: Bucuresti – Muzeul de Istorie Naturala “Grigore Antipa” – Soseaua Pavel Dmtrievici Kiseleff, Nr. 1

Expoziția “THE HUMAN BODY” se prelungește pana pe data de 4 august 2013 inclusiv. Peste 62 000 de romani au vizitat-o pana acum la Muzeul Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa” din Capitala. Biletele sunt in continuare disponibile in rețeaua Eventim, iar programul de vizitare ramane neschimbat, zilnic de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 – 20.00. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS și organizat de Events in colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

4 lucruri pe care nu le știați despre expoziția “THE HUMAN BODY”:

 

Atat Muzeul Olteniei (Craiova), Muzeul Județean de Știința din Ploiești, cat și Universitatea de Medicina și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj au solicitat prelungirea expoziției in spațiile proprii. Dimensiunile acestor spații sunt din pacate insa insuficiente pentru amploarea expoziției.

· D in datele organizatorilor, cel mai tanar vizitator al expoziției a avut 2 ani, iar cel mai in varsta 85 de ani.

· A proape 400 de școli, atat din invațamantul privat, cat și din cel de stat, cu predare in limba romana sau in alte limbi, și-au adus elevii, in grupuri organizate, sa vada expoziția de la deschiderea sa și pana acum.

Conform datelor oferite de rețeaua Eventim din intreaga țara, peste 62 000 de romani au trecut pragul expoziției pana in prezent; dintre ei, peste 8000 au fost elevi cu varstele intre 7 și 18 ani.

Ce cred profesorii romani despre expoziția “THE HUMAN BODY” (fragmente din albumul de impresii de la Muzeul Antipa).

· “Foarte interesant pentru toata lumea. Nu ni s-a parut nimic […] sa nu poata fi vazut de copii.” (prof. D.)

· “A fost o experiența ieșita din comun, total uluitoare. Pacat ca nu este accesibil tuturor. Felicitari!”

(prof. A.)

· „Aceasta expoziție este instructiva, interesanta și binevenita. Pentru ca ofera posibilitatea cunoașterii interiorului corpului uman dincolo de invelișul pielii. Foarte mulți oameni nu cunosc ce minune este corpul lor, inteligența superioara care a putut zidi ființa care este, evident, perfecta. Mulțumim organizatorilor pentru aceasta posibilitate a cunoașterii noastre.” (prof. V. P.)

· “Așa da! Pentru ca suntem satui de ignoranța, ipocrizie și atitudine negativista fața de știința. Așteptam și alte evenimente asemanatoare in curand.” (prof. M. L.)

· „Din nimic iata ce naștem! Fantastic! Extraordinar! Trebuie sa vedem toți, sa ne vedem așa cum suntem ca sa fim mai buni, mai iubitori, sanatoși pentru copii noștri, pentru LUME.” (prof. C.)

· “…Instructiv, educativ, organizare ireproșabila, voi reveni insoțita de elevii mei”. (invațator D.O.)

· “Am vazut ceva cu adevarat uimitor, atat prin detaliile oferite cat și pentru maiestria cu care au fost realizate. Ne dorim și noi ca viitorii elevi sa realizeze astfel de lucruri.” (prof. S. T.)

Expoziția „THE HUMAN BODY” include peste 200 de exponate – corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela, asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului in care acesta funcționeaza. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind prezentate in orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția “THE HUMAN BODY” isi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o șansa unica de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuala in interiorul sau. Nu in ultimul rand, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori sa-și respecte și sa-și ingrijeasca organismul, acordand atenție felului in care aleg sa traiasca.

Muzeul Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, GFORCE EXHIBITIONS și Events mulțumesc partenerilor Radio Guerrilla, Romania TV, UTV, Money Channel, TVH, Cațavencii, Ioana, Ring, Adevarul, Sțiința și Tehnica, Dilema Veche, Cocor Channel, Medlife, Worldclass, The Light Cinema.

Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

BILETE

 

Adulți

 

Pensionari / Studenți

 

Copii (7-18ani)

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

50lei/pers

 

60lei/pers

 

40lei/pers

 

50lei/pers

 

32lei/pers

 

38 lei/pers

 

Grupuri de peste 10 copii

 

marți-duminica

 

30lei/pers

pentru clasele de elevi este necesara o rezervare la adresa  

ca@events.ro

 

Pachet de familie

 

1 adult + 2 copii

 

2 adulți + 1 copil

 

2 adulți + 2 copii

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

marți-vineri

 

sambata-duminica

 

85lei/grup

 

100lei/grup

 

110lei/grup

 

120lei/grup

 

120lei/grup

 

135lei/grup

GFORCE EXHIBITIONS, companie cu renume mondial, a creat pana in prezent nenumarate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiența combinata, echipa de la GFORCE EXHIBITIONS are ca obiectiv oferirea unei experiențe unice vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educaționale. La nivel international, expozițiile produse de organizatorii “THE HUMAN BODY” EXHIBITION au atras pana acum un public ce depaseste 50 de milioane de vizitatori.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.