HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Taitei cu sos de praz

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500g taitei,
  • sare,
  • 2 fire de praz (600g),
  • 200g slaninuta afumata,
  • 3 linguri de untdelemn,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2l apa fiarta cu Knorr sau concentrat de carne,
  • 200g smantana,
  • 100g branza topita,
  • piper,
  • nucsoara,
  • 100g parmezan sau cascaval ras.

Mod de preparare:

Se fierb taiteii in apa cu sare, se scurg. Se curata prazul, se spala, se taie rondele subtiri. Se taie slaninuta in bucatele si se prajeste in untdelemn. Se adauga usturoiul ras, apoi si rondelele de praz, care se lasa sa se inmoaie 3-4 minute. Se adauga apa fiarta cu Knorr sau concentrat de carne si se lasa sa se mijoteasca pana ce prazul este bine patruns. Se adauga branza topita si smantana. Se gusta sosul de sare, piper si nucsoara. Se toarna peste taitei, presarandu-se deasupra parmezan sau cascaval ras.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de spanac cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste marinat

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.