Jumari dulci

Share Button

Ingrediente:

  • oua (6),
  • ulei (4 lingurite),
  • zahar (1 ceasca),
  • lapte (1 ceasca),
  • smintina (2 linguri),
  • scortisoara (1/2 lingurita),
  • stafide (3 lingurite),
  • migdale (80 g),
  • fructe de sezon (250 g).

Mod de preparare:

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute. Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.