HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2010
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

2 cartofi mari, 1 morcov mare, o ceapa, o bucatica de telina si 2-3 frunze, o ceasca suc de rosii, 15 gr. unt, 2,5 litri de apa, patrunjel, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Spalati legumele, curatati-le si puneti-le la fiert in 2,5 litri de apa. Dupa ce au fiert le scoateti si le caliti nu mai mult de 5 minute in unt. Apoi se paseaza cu furculita sau cu robotul de bucatarie si se amesteca cu supa in care au fiert. Pune-ti din nou supa pe foc, adaugati sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Lasati-o sa dea cateva clocote si la sfarsit adaugati patrunjelul tocat marunt. In farfurie se poate adauga o lingurita de ulei de masline si crutoane. Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Clatite cu dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • September 17, 2010
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
5 comments
  1. Marian says:
    February 16, 2011 at 23:53

    Numai bun pentru postul pastelui.

  2. Alexa says:
    February 25, 2011 at 11:05

    Perfecta pentru cand nu ai timp de stat mult in bucatarie

  3. Alexa says:
    May 30, 2011 at 10:19

    Daca in loc de calit in unt doar pasam legumele in apa in care au fiert si adaugam smantana in farfurile este deasemenea foarte gustoasa

  4. WhiteAngel says:
    August 5, 2011 at 16:06

    Ce usor e de facut! Si chiar nu trebuie sa stai mult in bucatarie. Sar’na de reteta!

  5. Miruna says:
    August 19, 2011 at 19:12

    Ce usor e de facut! UIte o idee buna, si asa nu ma ducea capul ce sa mai gatesc 😀

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.