Supa crema de legume

Ingrediente:

2 cartofi mari, 1 morcov mare, o ceapa, o bucatica de telina si 2-3 frunze, o ceasca suc de rosii, 15 gr. unt, 2,5 litri de apa, patrunjel, sare si piper dupa gust.

consultanta Dan Bradu

Mod de preparare:

Spalati legumele, curatati-le si puneti-le la fiert in 2,5 litri de apa. Dupa ce au fiert le scoateti si le caliti nu mai mult de 5 minute in unt. Apoi se paseaza cu furculita sau cu robotul de bucatarie si se amesteca cu supa in care au fiert. Pune-ti din nou supa pe foc, adaugati sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Lasati-o sa dea cateva clocote si la sfarsit adaugati patrunjelul tocat marunt. In farfurie se poate adauga o lingurita de ulei de masline si crutoane. Pofta buna!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

6 Comments

  1. Marian

    Numai bun pentru postul pastelui.

  2. Alexa

    Perfecta pentru cand nu ai timp de stat mult in bucatarie

  3. Alexa

    Daca in loc de calit in unt doar pasam legumele in apa in care au fiert si adaugam smantana in farfurile este deasemenea foarte gustoasa

  4. WhiteAngel

    Ce usor e de facut! Si chiar nu trebuie sa stai mult in bucatarie. Sar’na de reteta!

  5. Miruna

    Ce usor e de facut! UIte o idee buna, si asa nu ma ducea capul ce sa mai gatesc 😀

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.