Spanac cu carne de miel

Share Button

Ingrediente:

  • 1.5 kg carne de miel,
  • 700g ulei,
  • 200g ceapa ulei,
  • 100g pasta de tomate,
  • 2.5 kg de spanac,
  • lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi.

Preparare:

Carnea de miel se portioneaza si se fierbe inabusit cu uleiul, ceapa si 400 ml de apa. Dupa ce s-au facut, se scot bucatile de carne si se adauga usturoiul, pasta de tomate si piperul. Sosul format se strecoara peste bucatile de carne si se amesteca impreuna cu spanacul, care in prealabil a fost spalat, oparit si taiat. Se mai lasa pe foc 10-15 minute dupa care se adauga sucul de lamaie.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.