Ingrediente:
- 1,5 kg de carne de miel,
- 700 gr ceapa verde,
- 700 gr usturoi verde,
- 200 gr de apa,
- 150 ml de ulei,
- 100 g pasta de rosii,
- 50 gr patrunjel,
- 20 gr de sare,
- piper.
Preparare:
Dupa ce taiati si proportionati carnea de miel, fierbeti-o inabusit in ulei si apa. Adaugati pasta de rosii si lasati sa mai fiarba inca 10 minute. Taiati separat ceapa verde si usturoiul verde in bucati de 4-5 centrimetri, apoi fierbeti-le inabusit in ulei peste care adaugati putina apa. Amestecati bucatile de carne cu sosul si lasati-le sa mai fiarba inca 10-15 minute.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente