Ingrediente:
- 1/2 lingura unt,
- 1 lingura faina,
- 1 ceasca lapte,
- 2 linguri smantana,
- 1 lingura marar tocat,
- sare.
Mod de preparare:
Se face un rantas alb din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de lapte sau cu zeama de carne. Se adauga smantana, mararul tocat fin si sare. Se tine la foc potrivit sa dea cateva clocote mici. La foc mare, smantana se taie. Se serveste la rasol.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
Comentarii recente