Salata de dovleac

Ingrediente

  • 250g dovleac
  • 200g ciuperci
  • 150g varza murata
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mare de apa
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de pasta de rosii

Preparare

Se curata dovleacul de coaja, se rade si se amesteca cu ciupercile taiate felii subtiri, cu varza murata tocata fin, ardeiul gras taiat felii, ceapa tocata, pasta de rosii, uleiul si pulberea de cimbru. Deasupra se presara verdeata tocata marunt. Se serveste imediat.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

Tags:

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.