Ingrediente
- 250g dovleac
- 200g ciuperci
- 150g varza murata
- 2 linguri de ulei
- 1 ceapa mare de apa
- 1 ardei gras
- 1 lingurita de cimbru
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura de pasta de rosii
Preparare
Se curata dovleacul de coaja, se rade si se amesteca cu ciupercile taiate felii subtiri, cu varza murata tocata fin, ardeiul gras taiat felii, ceapa tocata, pasta de rosii, uleiul si pulberea de cimbru. Deasupra se presara verdeata tocata marunt. Se serveste imediat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente