HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Salate

Salata de boeuf

  • Eduard Nedelcu
  • May 18, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500 g rasol de vaca sau piept de pasare,
  • 400 g cartofi,
  • 3 morcovi,
  • doua radacini de patrunjel,
  • 200 g mazare,
  • o telina mica,
  • castraveciori si gogosari acri,
  • patrunjel verde,
  • maioneza,
  • masline,
  • albus de ou fiert,
  • mustar.

Mod de preparare:

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece. Cind da in clocot se curata de spuma, se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, pe foc mic, fara sa mai clocoteasca. In timpul fiertului se acopera oala cu un capac lasind o deschizatura de un deget, pentru iesirea aburului. Carnea fiarta se taie in cubulete. Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert (mazarea din conserva nu se fierbe). Dupa fierbere, cartofii, morcovii, patrunjelul si telina se taie in cubulete. Se pune totul intr-un castron, se adauga castraveciorii taiati, gogosarul taiat si mazarea. Se sareaza, se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar si se amesteca bine. Amestecul se pune pe un platou luind forma acestuia si se niveleaza suprafetele. Restul de maioneza se intinde cu un cutit lat in strat uniform pe toate suprafetele exterioare. Se garniseste cu masline, cu frunze de patrunjel verde, cu albus de ou taiat sau tocat, feliute de gogosar. Se serveste dupa 1-2 ore de la preparare. Se poate pastra in frigider de la o zi la alta.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Salate

Salata de avocado

  • Eduard Nedelcu
  • May 18, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Salate

Salata de creier

  • Eduard Nedelcu
  • May 19, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu smintina si oua

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu ansoa

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata Waldorf

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Telina cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata de citrice si avocado

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.