HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada italiana de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 8 rulade de vitel (a circa 80g),
  • ½ legatura busuioc,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri mustar,
  • 4 felii sunca presata,
  • 100g cascaval,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 250ml supa instant,
  • 100ml vin alb,
  • 750g rosii.

Mod de preparare:

Spalati carnea apoi stergeti-o cu un prosop. Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulitele. Condimentati ruladele apoi ungeti-le cu mustar. Taiati pe din doua feliile de sunca, ungeti-le cu cascaval, puneti cate 4 frunzulite de busuioc pe deasupra apoi asezati-le pe amandoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati apoi fixati carnea. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti bine rondelele, acoperiti-le cu un capac. Adaugati supa instant si vinul si lasati sa fiarba inabusit circa 20 minute la foc mic. Spalati rosiile, indepartati-le coaja si taiati-le pe fiecare in sferturi. Tocati frunzulitele de busuioc ramase in fasii subtiri, pentru a orna cu ele ruladele. Adaugati rosiile si busuiocul in tigaie cu 15 minute inainte de a fi gata carnea. Puneti ruladele cu rosii in farfurie, cu taitei lati ca garnitura.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de vitel in sos tomat

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.