Rulada italiana de vitel

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 8 rulade de vitel (a circa 80g),
  • ½ legatura busuioc,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri mustar,
  • 4 felii sunca presata,
  • 100g cascaval,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 250ml supa instant,
  • 100ml vin alb,
  • 750g rosii.

Mod de preparare:

Spalati carnea apoi stergeti-o cu un prosop. Spalati busuiocul, scurgeti-l si rupeti-i frunzulitele. Condimentati ruladele apoi ungeti-le cu mustar. Taiati pe din doua feliile de sunca, ungeti-le cu cascaval, puneti cate 4 frunzulite de busuioc pe deasupra apoi asezati-le pe amandoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati apoi fixati carnea. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti bine rondelele, acoperiti-le cu un capac. Adaugati supa instant si vinul si lasati sa fiarba inabusit circa 20 minute la foc mic. Spalati rosiile, indepartati-le coaja si taiati-le pe fiecare in sferturi. Tocati frunzulitele de busuioc ramase in fasii subtiri, pentru a orna cu ele ruladele. Adaugati rosiile si busuiocul in tigaie cu 15 minute inainte de a fi gata carnea. Puneti ruladele cu rosii in farfurie, cu taitei lati ca garnitura.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.