HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de ied cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
  • 1 kg carne de ied
  • 1 kg spanac, 2 morcovi
  • o radacina de albitura, un ou
  • 2 linguri de ulei
  • o franzela, 100 ml lapte
  • o ceasca de suc de rosii
  • o lamaie, o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper

Carnea se tine in apa cu otet (o cana de otet la 2 litri de apa) timp de cateva ore, dupa care se taie in patru bucati. O bucata se fierbe, impreuna cu zarzavaturile, in apa cu sare, iar celelalte, batute cu ciocanul pentru snitele, se inabusa separat in apa calduta, apoi se dau prin masina de tocat si se amesteca bine cu zarzavatul si verdeata tocate marunt, albusul de ou si miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Compozitia se intinde pe felia de carne, care se ruleaza, se leaga si se pune intr-un vas de Jena, cu uleiul, sucul de rosii si putina apa calda. Se da la cuptor pana scade zeama. Spanacul se fierbe si se face piure. Rulada se serveste taiata in felii, cu piure de spanac stropit cu zeama de lamaie.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de berbec cu oua si carnati de casa

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute cu carne de oaie

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.