- 1 kg carne de oaie
- o varza proaspata marisoara
- o cana de orez
- 4 cepe, o legatura de morcovi
- 2 oua, 2 linguri de ulei
- 2 linguri de bulion
- 2 l bors, o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare, piper
Carnea, spalata si curatata, se da de doua ori prin masina de tocat. Orezul, ales si spalat, se caleste putin in ulei, apoi se scurge si se amesteca, intr-un vas adanc, cu carnea, ceapa tocata marunt si calita in ulei, morcovii si verdeata tocate marunt, ouale, bulionul, sare si piper. Foile de varza se oparesc in apa clocotita, apoi se umplu cu compozitia obtinuta si se pun la fiert, cu bors cat sa le acopere. Se servesc cu mamaliguta si, dupa preferinte, cu smantana.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente