Rulada de berbec cu oua si carnati de casa

  • 1 kg pulpa de berbec
  • 400 g carnat de casa
  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper

Ouale batute spuma se prajesc in ulei incins. Carnea se curata, se spala si se bate bine cu ciocanul pentru snitele, apoi se condimenteaza. Peste ea se asterne omleta, iar deasupra se pun feliute de carnat. Se mai da cate un praf de sare si piper, apoi se ruleaza, se leaga cu o ata rezistenta si se introduce la cuptor, intr-o tava cu ulei, la foc potrivit, sa se rumeneasca pe toate partile. Se poate servi calda sau rece.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.