HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura necoapta, in doua culori

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • un pachet de unt proaspat,
  • 1 ou intreg,
  • 1 galbenus,
  • 170g zahar pudra,
  • 2 lingurite cacao,
  • 170ml lapte,
  • 1 pachet ciocolata menaj (circa 250g),
  • coaja rasa de la o lamaie si o portocala,
  • 2 linguri de pesmet fin.

Mod de preparare:

Se opareste pesmetul cu lapte si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine untul cu zaharul pudra, se adauga oul intreg, galbenusul, apoi coaja de lamaie si portocala si, in cele din urma, pesmetul racit. Se imparte compozitia in doua: o jumatate se amesteca bine cu doua lingurite de cacao si 1/3 din ciocolata rasa pe razatoarea mare. Se va obtine un amestec de culoare inchisa, fata de cealalta jumatate de culoare deschisa. Se ia o foaie de celofan si se aseaza pe ea mai intai bucata de culoare inchisa, dandu-i-se o forma dreptunghiulara. Deasupra se pune bucata alba, peste care se rade restul de ciocolata. Se baga la frigider. Cand se serveste, se adauga frisca.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta fina cu mere feliate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura cu orez si fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.