HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura cu orez si fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente pentru 20 de bucati:

Pentru aluat:

  • 300g faina,
  • 100g alune macinate,
  • 200g unt sau margarina,
  • 100g zahar,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 varf cutit de sare,
  • 1 ou.

Pentru umplutura:

  • 3 oua,
  • 500g branza de vaci (slaba),
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 2 linguri lapte,
  • 100g zahar,
  • 20g amidon,
  • 600g orez fiert in lapte.

In plus:

  • grasime pentru tava,
  • 8 piscoturi,
  • 600g prune (rosii),
  • 600g mere.

Mod de preparare:

Aluatul: Se framanta un aluat fraged si se lasa sa se odihneasca circa 30 de minute la frigider.

Umplutura: Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu branza de vaci, zeama de lamaie, laptele, zaharul si amidonul. Se incorporeaza orezul fiert in lapte si albusurile batute spuma. Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa. Se presara deasupra piscoturile zdrobite marunt. Se spala prunele, se scot samburii, se taie felii si se pun peste aluat. La fel se procedeaza si cu merele curatate si taiate. Se acopera cu orezul, se baga la cuptor si se coace 25 de minute la foc iute (200 grade). Apoi se face focul mai mic (180 grade) si se coace inca 35 de minute. Se stinge focul si se mai lasa prajitura in cuptor 10 minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Prajitura necoapta, in doua culori

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ardei la tigaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.