Ingrediente:
- capsuni (500g),
- zahar tos (250g),
- vin rosu (1 pahar),
- coaja de lamiie (1/2 lamaie).
Mod de preparare:
Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece.
Servire:
Se serveste peste 3-4 ore.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Probleme comune la Huawei P40 Pro si solutii - March 4, 2021
- Cimitirele braziliene si modul in care erau ingropati decedatii traditional - February 24, 2021
- De ce pandemia a facut ca videochatul sa fie tot mai cautat atat de clienti cat si de noi modele - February 23, 2021
Comentarii recente