HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Aluat:

  • 250 g faina,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • 85 g margarina,
  • 65 g zahar,
  • coaja rasa de lamaie,
  • un ou,
  • o lingura de lapte (eventual 1 1/2).

Umplutura:

  • 50 g margarina,
  • 200 g zahar,
  • un zahar vanilat,
  • sare,
  • 3-4 oua,
  • un paharel de rom sau coniac,
  • 1 kg branza de vaci,
  • putin lapte.

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se intinde intr-o forma unsa, acoperind si marginile. Se freaca margarina cu zaharul, sarea si zaharul vanilat si se adauga – pe rand – ouale, batandu-se bine, pana ce se obtine o crema spumoasa. Apoi se incorporeaza branza de vaci (trecuta prin sita), romul, coaja de lamaie si laptele (cat cere consistenta). Se amesteca cu mixerul pana ce umplutura devine neteda. Se toarna peste aluat, se intinde si se baga pasca la cuptor. Se coace circa 90 de minute la foc potrivit. Cand este gata, se poate presara cu zahar pudra. Daca, eventual, in umplutura se introduc si stafide, acestea trebuie sa fie uscate, ca sa nu se lase la fund.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Tort de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Dulciuri

Tort de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.