HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Muschi de porc cu mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 5 portii):

  • 1 muschi de porc file (maxim 1 kg)
  • 100 g mustar iute cu boabe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml supa de legume din cub concentrat
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingurita tarhon
  • sare si piper

Muschiul de porc se curata de eventualele firicele de grasime, se asezoneaza cu sare si piper. Se prepara supa de legume si se lasa la racit. Mustarul se amesteca intr-un bol cu uleiul, supa de legume, tarhonul si vinul, se omogenizeaza si se introduce muschiul de porc in aceasta compozitie. Se tine bolul acoperit la frigider peste noapte. A doua zi se pune muschiul intr-o tava unsa cu putin ulei si se toarna marinada deasupra. Se coace in cuptor la 200 de grade timp de 1 ora – 1 ora si jumatate. Se serveste in seara de Revelion, taiat felii cu sosul format in tava pe deasupra.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tarta de iarna cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Paste Fericit

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Retete de Paste

  • Eduard Nedelcu
  • June 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.