HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Musaca greceasca

  • Eduard Nedelcu
  • October 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • ulei,
  • 500g carne tocata,
  • 800g rosii,
  • 2 linguri bulion,
  • oregano,
  • 3 linguri suc de lamaie,
  • patrunjel,
  • 800g cartofi,
  • 600g dovlecei,
  • 200g feta,
  • 40g unt,
  • 40g faina,
  • 500ml lapte,
  • nucsoara.

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul  tocate se calesc in 1 lingura ulei, se adauga carnea si se prajeste. Se adauga bulion, rosii, si oregano. Se fierb fara capac 20 minute. Se adauga patrunjel tocat, sare, piper, 2 linguri suc de lamaie. Cuptorul se incinge la 250grade. Cartofii curatati  si taiati felii se aseaza  intr-o tava, se acopera cu 3 linguri ulei si se coc 10 minute. Dovleceii se taie felii. Intr-o forma unsa se aseaza straturi alternative de cartofi, carne, dovlecei si 100g branza zdrobita; se sareaza si se pipereaza fiecare strat. Se incheie cu un strat de cartofi. Faina se caleste in unt, se adauga lapte si se fierbe 10 minute. Se adauga branza rasa si suc de lamaie. Se toarna peste musaca si se coace la 180 grade circa 45 minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Bauturi

Sirop din muguri de brad

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Bauturi

Suc de soc

  • Eduard Nedelcu
  • October 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.