HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Lasagna cu carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 ceapa,
  • 1 cutie (500 g) cu rosii in bulion,
  • 2-3 linguri bulion,
  • 1-2 catei de usturoi,
  • 700 g carne tocata,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cimbru.

Pentru sos:

  • 4 linguri margarina,
  • 100 g faina,
  • 1 l lapte,
  • cascaval ras.

Preparare:

Se toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie sau cratita, inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba 30-45 minute.

Sosul: se topeste margarina, se stinge cu faina, se adauga incet laptele, se condimenteaza, se fierbe citeva minute. Sosul trebuie sa fie subtire pentru ca placile de aluat absorb mult lichid. Se unge o forma cu unt. Se pun, in ordinea urmatoare: sos, lasagna, sos plus sos de carne. Se repeta operatiunea de 3 ori. Ultimul strat trebuie sa fie de sos. Se presara cascaval ras. Se coace la 225 grade C cam 25 minute cu forma acoperita cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara folie.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Jambon fiert in vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.