Ingrediente:
- 3 cuburi de gheata,
- 1,5 cl votca,
- 1 cl brandy de caise,
- 1,5 cl vermut “dry”,
- 1,5 cl Pisang Ambon,
- suc natural de ananas,
- 1 cireasa de cocteil.
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un pahar inalt cuburile de gheata cu votca, brandy, vermut si Pisang Ambon (bautura alcolica din banane). Se umple paharul cu suc de ananas. Cireasa se asaza pe marginea paharului.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente