HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Galuste de ficat cu franzela pentru supa de carne, de zarzavat sau de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 100-150 g ficat crud de pasare,
  • vitel sau porc,
  • 50 g franzela,
  • 30 g gris,
  • 20 g faina,
  • un ou,
  • 2 linguri untdelemn,
  • o lingurita ceapa rasa fin,
  • o lingurita cu virf de patrunjel taiat marunt,
  • un virf de cutit piper.

Mod de preparare:

Franzela , muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa, se trece prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si cu ceapa calita, un minut, in untdelemn. La tocatura se adauga oul intreg, patrunjelul, faina, grisul si piperul si se amesteca bine. Compozitia va fi moale. Supa se va pune intr-o cratita de 3-4 l. Cind clocoteste, se uda lingurita si cu ea se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumul in supa; galusca se va coagula imediat, nu se va imprastia. Vor rezulta cca 34 galuste. Se fierb cu capac, in clocote mici, cca 10 minute; dupa 5 minute, se intorc cu furculita.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Garnituri

Galuste cu prune din aluat cu branza de vaci II

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Paste si pizza

Macaroane cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.