Ingrediente:
- 1/4 macaroane,
- 50-80 g unt,
- 200 g brinza.
Mod de preparare:
Intr-un vas de cca 2 l se pune grasime, se lasa sa se incalzeasca putin, apoi se adauga macaroanele, dupa ce au stat 20-30 min in apa in care a fiert si apoi au fost limpezite si bine scurse. Se amesteca cu brinza. Se dau la cuptor cu 10 min inainte de servire, ca sa se infierbinte si se servesc ca fel intii.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente