HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Featured

14 posts
Cum să verifici calitatea mobilierului cumpărat dintr-un outlet?
Vezi Postarea
  • 4 min
  • Blog
  • Featured

Cum să verifici calitatea mobilierului cumpărat dintr-un outlet?

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2025
Achiziționarea mobilierului dintr-un outlet poate fi o opțiune excelentă pentru cei care își doresc piese de calitate la prețuri mai accesibile. Aceste magazine oferă reduceri substanțiale față de prețurile din…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Copii
  • Educatie
  • Featured
  • Uncategorized

Avantajele învățării unei a doua limbi la o vârstă fragedă

  • Emanuel Predescu
  • July 23, 2023
Învățarea unei a doua limbi la o vârstă fragedă este o investiție valoroasă în dezvoltarea copiilor. Studiile arată că această experiență poate îmbunătăți abilitățile cognitive, poate extinde perspectivele culturale și…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Articole
  • Blog
  • Copii
  • Diverse
  • Featured
  • Sfaturi
  • Turism

O plimbare cu calul – perfecta pentru toate varstele

  • Emanuel Predescu
  • April 6, 2023
Dacă vrei să experimentezi o activitate noua, fie singur, fie cu familia, incearca cu incredere o plimbare cu calul. Nu numai că îți vei petrece timpul în natură, dar vei…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Ingrediente (pentru 5 portii – 20 quiches): Aluatul sfaramicios: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura apa calduta sare Umplutura: 250 ml smantana lichida pentru gatit…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g de paste spaghetti 200 ml de smantana dulce 200 g de somon afumat 30 g de unt 1 legatura de patrunjel 1 pahar de…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured
  • Salate

Salata aperitiv de Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 salata verde 4 mere 1 lamaie 150 g stafide brune 100 g nuci 100 g migdale 100 g fistic decojit Salata se spala si se…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured

Frigarui cu smochine si mozzarella pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii- 12 frigarui): 12 bete pentru frigarui 36 bilute de mozzarella sau 300 g de mozzarella 6 smochine mari sau 12 mici 5 linguri ulei de masline…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 dorada mare sau 2 mai mici 4 linguri ulei de masline 4 morcovi 1 cartof mare 1  ceapa 200 ml supa concentrata de lamaie 2…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Evenimente
  • Featured

Black Friday 2012

  • Eduard Nedelcu
  • November 11, 2012
Black Friday (Vinerea Neagră) este pentru americani prima zi de vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun. Acest concept a fost preluat si de tarile europene printre…
Vezi Postarea
Share
Halloween
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Articole
  • Featured

Halloween

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2010
Anul acesta, 2010, sarbatoarea de Halloween cade Duminica, 31 Octombrie. Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul al…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Featured

Ciorba de fasole verde cu sos romanesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: 1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel,…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Featured
  • Sfaturi

Mic dictionar de bucatarie moderna

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Al dente – termen provenind din italiana. Se foloseste pentru pastele fainoase si inseamna ca sunt fierte exact cat sa le sfarmi cu dintii (adica nici prea moi, nici prea…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.