Black Friday 2012

Black Friday 2012

Black Friday (Vinerea Neagră) este pentru americani prima zi de vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun. Acest concept a fost preluat si de tarile europene printre care si Romania.

În 2012, Black Friday este vineri, 23 noiembrie.

Ofertele promotionale ale magazinelor participante in Vinerea Neagra sau Black Friday in 23 Noiembrie 2012 vor fi in principal la produse electronice si electrocasnice dar si la aparatura foto pentru amatori si profesionisti, produse din domeniul IT, dar şi din multe alte domenii (fashion, ceasuri, cadouri, bijuterii). Se oferă reduceri substanţiale, cele mai mari din an.

Black Friday 2012 în România reprezinta ziua cu cele mai multe promoţii şi reduceri va pica pe 23 noiembrie. Magazinele online, retailerii şi importatorii pregătesc cele mai atractive promoţii. Aşa că este un bun prilej de a vă face cumpărăturile, de a căuta cadourile ideale pentru cei dragi.

Magazinele online ce vor oferi reduceri de black friday in 2012 sunt urmatoarele: eMAG, evoMag, altex, domo, flanco, koyos si mai nou photosetup.ro . Managerul retailerului online eMAG declara:
“Black Friday marchează deschiderea sezonului de reduceri, iar dacă anul trecut a fost un succes, anul acesta va fi senzaţional. „Va fi de cinci ori mai spectaculos. Ne aşteptăm la un trafic simultan de 200.000 de oameni, iar pe întreaga zi la trei milioane de persoane. Anul trecut ne-am pregătit la un trafic simultan undeva la 50.000 de oameni şi am avut 100.000 de persoane pe site. Este o provocare pentru noi. E ca şi cum s-ar derula o lună întregă într-o singură zi. Anul trecut oamenii au putut cumpăra produse care au avut şi 80% reducere, omul de afaceri amintind că telefonul Samsung Galaxy S II a avut cel mai bun preţ din Europa, iar o plasmă Panasonic de 5.000 de lei s-a vândut la jumătate de preţ.”
Anul acesta intra in cursa pentru marile reduceri si magazinele Diverta, magazinele online F64 si ZorileStore cu reduceri substantiale la produsele specifice, dar si siteul Okazii.ro cu campania Fashion Time.

 

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.