HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel in prapur

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • un prapur de miel
  • maruntaie (ficat, inima, plamani) de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 4 oua, 100 ml ulei
  • 50 g unt, sare, piper

Mod de preparare:

Maruntaiele se spala, se curata si se fierb in apa rece cu sare, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Ceapa si verdeata se curata, se spala si se taie marunt. Se dau maruntaiele prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa si verdeata. Se adauga, pe rand, ouale, cateva linguri de ulei, sare si piper dupa gust. Intr-o tava bine unsa cu ulei, se asterne prapurul, spalat cu grija in prealabil. La mijloc se intinde umplutura, apoi marginile prapurului se asaza deasupra, invelind-o uniform. Deasupra se pune untul, taiat in feliute subtiri, apoi se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste drobul. Se serveste ca aperitiv, cald sau rece, taiat in felii, cu ceapa verde sau ridichi.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sfaturi

Colaci si cozonaci – Sfaturi pentru alegerea ingredientelor

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Placinta cu carne de miel

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.