Drob de miel in prapur

Share Button

Ingrediente:

  • un prapur de miel
  • maruntaie (ficat, inima, plamani) de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 4 oua, 100 ml ulei
  • 50 g unt, sare, piper

Mod de preparare:

Maruntaiele se spala, se curata si se fierb in apa rece cu sare, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Ceapa si verdeata se curata, se spala si se taie marunt. Se dau maruntaiele prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa si verdeata. Se adauga, pe rand, ouale, cateva linguri de ulei, sare si piper dupa gust. Intr-o tava bine unsa cu ulei, se asterne prapurul, spalat cu grija in prealabil. La mijloc se intinde umplutura, apoi marginile prapurului se asaza deasupra, invelind-o uniform. Deasupra se pune untul, taiat in feliute subtiri, apoi se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste drobul. Se serveste ca aperitiv, cald sau rece, taiat in felii, cu ceapa verde sau ridichi.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.