HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din orez si fasole

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii): 

  • 250 g orez (preferabil cel pentru rizotto)
  • 100 g fasole alba uscata
  • 50 g faina alba
  • 1 ou
  • 3 linguri cascaval ras
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare si piper
  • 1 foaie dafin

Fasolea boabe se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe impreuna cu foaia de dafin, schimbandu-se apa de 3 ori.

Orezul se spala si se fierbe in 500 ml de apa rece la foc mic, acoperit cu un capac, timp de 20 de minute.

Ceapa se toaca foarte marunt, se caleste intr-o lingura de ulei si se amesteca cu orezul. Peste orez se adauga oul, fasolea scursa, cascavalul ras si condimentele. Se formeaza din aceasta compozitie bile de marimea dorita, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe un servet pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc calde.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu rosii uscate si branza feta

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din seminte

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.