Carne cu ardei si feta

Share Button

Ingrediente:

  • 750 g ardei rosii, galbeni, verzi,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri ulei,
  • 500 g carne tocata,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri bulion,
  • 250 ml supa de carne,
  • 100 g brinza feta.

Preparare:

Se toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si bulionul. Se presara brinza sfaramata si se mai lasa 10 min pe foc. Se servesc cu macaroane, orez sau bagheta proaspata.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.