HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente ( pentru 6 portii):

  • 250 g aluat sfaramicios

Aluat:

  • 200 g faina alba
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura apa calda

Umplutura:

  • 400 g dovlecei
  • 300 g rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper

Pentru a prepara aluatul se amesteca cu degetele  faina cu untul rece taiat cuburi intr-un bol. Se formeaza un aluat nisipos la care se adauga oul batut si apa calduta. Se framanta pana se omogenizeaza si se tine la frigider 30 de minute in folie alimentara.

Rosiile si dovleceii se taie cubulete si se prajesc 10 minute in ulei incins.

Aluatul se intinde in foaie subtire de maxim 1 cm intr-un vas de yena tapetat cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu o furculita. Se pun in forma rosiile si dovleceii, se asezoneaza cu sare si piper. Smantana se bate impreuna cu ouale cu telul si se toarna peste legume. Cascavalul se rade deasupra si se coace budinca in cuptor la 200 de grade timp de 35 de minute.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Crumble de legume cu mascarpone

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Prajiturele “Financiers” cu lamaie pentru sarbatori

  • Eduard Nedelcu
  • December 7, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Drob de legume

  • Eduard Nedelcu
  • June 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci
  • Mancare cu legume

Sufleu de varza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu taitei

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume

Varza cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.