HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Garnituri

Branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • lapte (1 l).

Mod de preparare:

Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile vara si 2-3 zile iarna, devine compact. Cind e bine coagulat, se indeparteaza smintina de la suprafata si se pune la cald pe marginea plitei, pina cind incepe sa se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare, peste care s-a pus un tifon sau un servetel curat si se lasa pina cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se stringe usor pina se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.

Servire:

Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de cartofi cu salam

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Morcovi gratinati la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • December 10, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Pasta de jumari

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari dulci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Garnituri

Jumari cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.