Ingrediente:
- 1 kg de cartofi,
- 300-350 g de salam,
- 4 oua,
- 200 g de cascaval,
- sare,
- piper,
- patrunjel verde taiat marunt,
- o lingura de margarina.
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata, se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale intregi, cascavalul taiat bucatele (sau ras), margarina. Se condimenteaza dupa gust si se adauga patrunjelul (se poate pune si cand preparatul este gata). Un vas termorezistent se unge cu margarina si se tapeteaza cu salamul taiat felii. Se umple cu compozitia de cartofi si se da la cuptor, la foc mediu. Alegeti un vas mai mare, fiindca budinca va creste. Se serveste cu muraturi sau salata.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente