HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Sosuri

115 posts
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 25 g faina, 2-3 linguri untdelemn sau 30 g unt sau alta grasime, 50-100 ml smintina, o lingurita cu virf ceapa rasa fin, 2-3 lingurite cu virf mustar, 1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 1/4 Kg de mere, 50 ml smintina, 20 g faina, 25 g unt, o lingurita zahar, zeama de lamiie, patrunjel, telina. Mod de preparare: Merele, curatate de coaja, rase…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 30 g faina, 30 g unt sau untdelemn, 1/2 l lapte, 100 ml smintina, zeama de lamiie sau otet, 1-2 linguri cu virf hrean ras, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Bechamel)

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l la foc mic, numai un minut,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • June 7, 2008
Ingrediente: 200 g untdelemn, galbenusuri de ou, 1-2 lingurite zeama de lamiie sau o lingurita de mustar. Mod de preparare: Se obtine prin emulsionarea untdelemnului cu galbenusul de ou in…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina cu mustar si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: smintina (200 g), mustar (100 g), oua fierte (2), lamiie (1), sos de rosii (1 cescuta), tarhon (1 lingurita), patrunjel (1 lingura), sare, piper. Mod de preparare: Intr-un castron…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina (pentru pirjoale, ficat, etc)

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina, 1 lingura unt. Mod de preparare: Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: unt (25 g), faina (1 lingura), smintina (250 g), zeama de lamiie (de la 1 lamiie), sare. Mod de preparare: Se prepara la fel ca sosul alb, cu singura…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 6, 2008
Ingrediente: unt (100 g), ceapa (1), morcov (1), telina (1), rosii (5-6), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru (1/4 foaie), zahar (1/2 lingurita), sare, piper. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii (pentru peste rasol si peste inabusit)

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2008
Ingrediente: morcov, patrunjel, ceapa (o jumatate din fiecare), o lingura unt, o lingura faina, 3 linguri bulion de rosii. Mod de preparare: Se curata, se spala, se taie marunt morcovul,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii (pentru chiftele de cartofi, legume umplute si alte mancaruri)

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2008
Ingrediente: 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 lingura faina, 1/2 radacina de morcov si 1/2 radacina de patrunjel, 1/2 ceapa, 1 lingura unt. Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 7 8 9 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.