HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Sosuri

115 posts
  • Sosuri

Crema de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 catei de usturoi, otet din vin alb, 400g cartofi, 100ml ulei. Mod de preparare: Se curata 6 catei de usturoi mari si se lasa peste noapte in 200ml…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de castraveciori acri

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 3-4 castraveciori acri, 1 lingura faina, 2 cesti de apa, 1 pahar de smantana, 1 galbenus, sare, zahar dupa gust, 1 lingurita ulei. Mod de preparare: Castraveciori tocati marunt…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 ceapa mare, 350g champignons, piper, 3 linguri ulei, 200ml smantana, un pumn de verdeata, 2-3 linguri vin alb, patrunjel pentru ornat. Mod de preparare: Curatati ciupercile si taiati-le…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ceapa verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 7, 2008
Mod de preparare: Se taie 2 legaturi de ceapa. Se clocotesc in 250ml smantana si sucul de la 1 lamaie. Se adauga sare si piper dupa gust. Se adauga ½…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de lamaie si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 7, 2008
Mod de preparare: Se clocotesc 250ml smantana cu sucul a 2 lamai, 125ml vin alb, coaja de la ½ lamaie rasa, sare, piper. Se bate spuma cu telul la foc…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2008
Mod de preparare: Se amesteca iaurt cu mustar si nucsoara si sare.
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • September 5, 2008
Mod de preparare: Se toaca 1 legatura de patrunjel si se adauga in mujdei de usturoi (din 2 capatani) si sucul de lamaie (1 bucata), 100ml ulei de masline. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos olandez

  • Eduard Nedelcu
  • September 4, 2008
Ingrediente: 100g unt, 1 lamaie, 2 linguri vin alb, 1 galbenus, sare, piper. Mod de preparare: Topim 100g unt, se ia spuma, sucul (1 lamaie), 2 linguri vin alb, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Sosuri

Sosuri delicioase pentru inghetata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Sos de ciocolata Puneti la foc 175 g. ciocolata menaj, 2 batoane de Snickers si 50 g. zahar. Incalziti usor, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva. Adaugati 150 ml.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii

  • September 2, 2008
Ingrediente: 1/2 buc. morcov 1/2 buc. radacina patrunjel 1/2 buc. ceapa o lingura unt o lingura faina 3 linguri bulion de rosii Mod de preparare: Se curata, se spala, se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos A La Grec

  • September 2, 2008
Ingrediente: 100 ml ulei 150 ml sifon zeama unei lamii piper sare patrunjel verde tocat Mod de preparare: Se toarna sifonul intr-un castron, se adauga uleiul, zeama de lamiie, sarea,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Mujdei cu smantana

  • September 1, 2008
Ingrediente: 3 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 6 linguri de smantana sare Mod de preparare: Se strivesc cateii de usturoi si se freaca bine cu putina sare si patrujelul…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 4 5 6 7 8 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.