Sos de ciocolata
Puneti la foc 175 g. ciocolata menaj, 2 batoane de Snickers si 50 g. zahar. Incalziti usor, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva. Adaugati 150 ml. apa si fierbeti la foc iute timp de 20 minute, pana cand se ingroasa.
Sos cu nuci si alune
Intr-o tigaie cu fundul gros puneti 50 g. unt, 4 linguri de zahar tos si 2 linguri de miere. Incalziti amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva. Fierbeti apoi la foc iute timp de 1 minut si adaugati 1 lingurita de suc de lamaie si 50 g. nuci amestecate cu alune, taiate marunt.
Sos de citrice
Amestecati sucul si coaja rasa de la 1 lamaie ori 1 portocala mica, cu 1 lingura de malai, 2 linguri de zahar tos si 225 ml. apa. Puneti la foc mic,amestecand continuu, pana se ingroasa. Incorporati 1 galbenus si unt cat o nuca si incalziti timp de 1-2 minute.