HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba ruseasca cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, cozi de ceapa verde, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftele din creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 150 g creier de porc sau vitel, 50 g parmezan sau brinza telemea, 50 g ceapa, un ou, 25 g faina, 50 g franzela, o lingurita rasa de sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Piftii de porc si de vitel (racituri)

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 kg de picioare, 3 l apa, o capatana mica de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, de asemenea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Salate

Salata de creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 creier de vitel, o felie de paine muiata in lapte, 100 g ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, piper, cateva foi de salata verde si cateva masline.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Boeuf Strangoff

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g muschi de vaca, 100g unt, 4 linguri ulei, 250g ciuperci, 1 ceasca smantana, 500g cartofi, sare, piper, patrunjel, 2 cepe. Mod de preparare: Se taie carnea cubulete si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute manastiresti

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g carne de porc, 200g carne de vita, 100g costita afumata, 200g ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 2-3 rosii mari de la borcan, 1 felie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu varza de Bruxelles

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 felii de carne (a 150g fiecare), sare, piper, grasime pentru prajit, 2 felii de sunca de Praga (100g), 4 felii cascaval (150g), 750g varza de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Stufat de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: 1 kg carne de miel, 10 legaturi (adica 50 fire) de ceapa verde, 25-30 fire de usturoi verde, 150-200 ml bors (1 pahar), 1 lingura pasta de tomate, ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: pulpe de miel. Mod de preparare: Carnea se spala, se sareaza si se lasa circa o jumatate de ora. Apoi se pune intr-o tava, se unge cu ulei sau…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.