Ciorba ruseasca cu smantana

Share Button

Ingrediente:

  • 2 l apa,
  • 1 l bors,
  • 1 kg carne de vaca,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • 1/2 telina,
  • 1 mana fasole tucara,
  • 1/4 varza mica,
  • 2 cartofi,
  • 2 rosii,
  • verdeata (marar, patrunjel, leustean),
  • sare,
  • putina sfecla,
  • 1 galbenus,
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare:

Se fierbe carnea la fel ca la borsul taranesc. Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua. Se adauga borsul fiert separat, verdeata, sare. Se bate bine in castron galbenusul cu doua linguri de smantana. Se toarna borsul amestecand incet.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.