Ciorba de vitel

Ingrediente:

  • 2 l apa,
  • 1 l bors,
  • 1 kg carne de vaca,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • 1/2 telina,
  • 1 mana fasole tucara,
  • 1/4 varza mica,
  • 2 cartofi,
  • 2 rosii,
  • verdeata (marar, patrunjel, leustean),
  • sare.

Mod de prepapare:

Se fierb bucatile de carne si se ia spuma. Se pune morcov, si o radacina de patrunjel, putina varza si ceapa taiata marunt. Se adauga borsul fiert separat, verdeata si sare. Se drege cu galbenus si smantana.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.