HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc

Cirnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne de porc, 500 g carne de minzat, condimente, 250 g slanina, sare, piper, usturoi, 2 intestine subtiri. Preparare: Se trece carnea prin masina de tocat, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt. Preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne cu ardei si feta

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 750 g ardei rosii, galbeni, verzi, 2 cepe, 2 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, 4 linguri bulion, 250 ml supa de carne, 100 g brinza feta.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Umplutura cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 1/2 carne porc sau pui, 100 g ceapa, 50 ml ulei, 1 ou, 25 g faina, 1/2 lingurita sare, un virf cutit piper, marar, patrunjel, 100 ml smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Tocana secuiasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 500 g carne de porc semigrasa, 1 kg de varza acra taiata ca fideaua, 2-3 linguri untdelemn, o ceapa, boia dulce sau pasta de ardei, marar, cimbru, o foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Rasol cu afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne rasol, 100 g costita sau slanina afumata, 100 ml suc de rosii, 200 ml vin, foaie dafin, o lingurita ceapa rasa, o lingurita cu virf faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmalute in foi verzi

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: carne (100 g), orez (30 g), foi de vita (10-12), ulei (15 g), marar (), zeama de lamaie (1 lingurita), sare, iaurt (1 lingura), ceapa fiarta (1/2), cimbru. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura in sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 600 g de muschi de porc, 2 dl de smantana, o ceapa, o lingurita cu maghiran, faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste putin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu crusta de verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: o bucata de muschi sau pulpa de porc (cam 1 kg), 100 ml vin alb, sare, piper, boia dulce, maghiran, oregano, busuioc uscat. Mod de preparare: Carnea se spala…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ficat cu sos

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 800 g de ficat de porc sau vita, 1/2 lingurita de rozmarin, 1/2 lingurita de busuioc, 1/2 lingurita de maghiran, 1/2 lingurita de oregano, 250 ml de bulion, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de momite, creier sau maduvioara

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/4 kg momite, creier, maduvioara de porc, vitel sau vita, 200 g ceapa, 80 g unt sau untdelemn, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de rosii, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos Ragu

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente:b 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.