Friptura in sos picant

Share Button

Ingrediente:

  • 600 g de muschi de porc,
  • 2 dl de smantana,
  • o ceapa,
  • o lingurita cu maghiran,
  • faina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, se adauga bucatile de carne, sare, piper si maghiran, se amesteca bine si se lasa sa se friga putin. Se setinge cu apa si se fierbe inabusit. Cand carnea este aproape gata, se adauga un sos din smantana si faina si se lasa sa clocoteasca cateva minute. Se serveste cu garnitura de macaroane sau cu orez.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.