Friptura cu crusta de verdeata

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • o bucata de muschi sau pulpa de porc (cam 1 kg),
  • 100 ml vin alb,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • maghiran,
  • oregano,
  • busuioc uscat.

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipereaza si se pun ierburile aromatice, cam cate o lingurita din fiecare, pe carne. Se pune boia, vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.