HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui in aluat de bere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 250 g maioneza pentru salata, o lingura mustar cu ierburi, o lingura capere, un ou fiert tare, o rosie, un castravete, sare, piper, 150 g faina, 60 ml bere…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui cu sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 8 pulpe mai mici de pui, 4 lingurite boia de ardei dulce, o lingurita piper, sare, o lingurita chimen, o lingurita zahar, 150 g gem de portocale, 4 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui tiganesc

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 pui, 4-5 ardei grasi, 2 rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, boia de ardei dulce, ulei, sare, marar. Preparare: Se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui in sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 pui, 1 kg. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 lingura faina, zeama de carne, sare, unt. Preparare: Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu conopida si vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 pui mijlociu, 1 conopida mijlocie, 1 lingurita faina, 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamiie, 1 pahar apa, 2 linguri unt, sare, piper. Preparare: Puiul,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui a la Nick

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un pui grill, unt, lamaie, sare, piper, nucsoara, 5-6 gulii, 200 g carote (morcov mic dulce), 500 g ciuperci intregi din conserva. Preparare: Puiul se spala, se freaca cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu broccoli si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 200 g piept de pui, 30 ml ulei de masline, rozmarin, o lamaie, 70 g broccoli, 70 g morcovi, 60 g dovlecei mici, tineri, 100 g unt, sare si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasare umpluta cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 puicuta grasa, 250 gr. ciuperci, verdeata, 1 ou, sare, piper, 1 felie de piine, lapte, 100 gr. sunca, 100 gr. unt, o salata. Preparare: Se inabusa in unt…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Mancare de rata rece, cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o rata, 4 cepe, 4-5 linguri ulei, o lingura bulion de rosii, sare, 20 boabe de piper, 150 g masline. Preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Frigarui cu gust de rai

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pulpe de pui, grasime de oaie, ceapa (nu obligatoriu), piper, boia dulce. Preparare: Se iau pulpele, se despica carnea de pe ele in asa fel ca sa ramana intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Fricassee de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un pui, o ceapa, un morcov, cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare, unt, 15 fire arpagic, 150 gr. ciuperci, o lingura faina, 2 galbenusuri, o lingura smantana, o lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cordon haiducesc

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 bucati mari piept de pui, 2 castraveciori murati, vegeta, 1 ou, pesmet. Preparare: Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.